İbrahim Turhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: 0

Misyon: 0

Başarılar: 2017 Yılında "Rengarenk Masallar Kumpanyası" isimli proje ile Milli Eğitim Bakanlığı Eğitimde Yenilikçilik Ödülleri Bölge ödülünü alan okulumuz 2018 yılında da "Hayalden Gerçeğe Sınıftan Sektöre" projesi ile İstanbul ilinde Milli Eğitim Bakanlığı Eğitimde Yenilikçilik Ödülleri Bölge ödülünü alan tek okul olma gururunu yaşamıştır. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Eğitimde İyi Örnekler projesinde de ödüle layık görülen okulumuz Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün En Güzel Okul Benim Okulum yarışmasında da En İyi Proje Okulu seçilmiştir. Okulumuzun Kız Futsal Takımı İstanbul 3. olmuş ve Türküye finallerinde çeyrek finale çıkmıştır.

Saatler: 07.20-13.10 13.20-19.10
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 2022: 79.65 2021: 78 2020: 76
Sportif Etkinlikler: KIZ FUTSAL TAKIMI, ERKEK FUTBOL TAKIMI, ERKEK BASKETBOL TAKIMI, KIZ VOLEYBOL TAKIMI
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006
Proje Çalışmaları: RENGARENK MASALLAR KUMPANYASI, HAYDİ ÇOCUKLAR EĞLENELİM, OKULUMDA HAYAT VAR, BİR BOT BİR MONT, KENDİ DERGİMİ KENDİM HAZIRLIYORUM, MİHMANDAR, BİR KİTAP BİR DÜNYA, İHH YETİM KARDEŞ, HAYALDEN GERÇEĞE SINIFTAN SEKTÖRE
Kontenjan Bilgileri: https://e-okul.meb.gov.tr/OrtaOgretim/OKL/OOK06006.aspx

WEB - https://ibrahimturhanmtal.meb.k12.tr

Adres - YAVUZ SELİM MAH. MEHTAP SK. IBRAHIM TURHAN MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO: 2 ESENLER / İSTANBUL

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Esenler Metro istaddyonuna 1 dakika, ilçe merkezine 3 dakika, ilçe milii eğitim müdürlüğüne 10 dakika yürüme mesafesindedir.

Ulaşım METRO, MİNİBÜS, OTOBÜS

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR (ESENLER METRO İSTASYONU YANI)